UA-165351541-1

ORGANIZIRANOST

Mobirise

VODSTVO TEAM11

Ekipa TEAM11 je sestavljena iz širšega kroga sodelavcev, ki so po svoji strokovnosti razporejeni v tri vertikale in strokovno vodstvo ekipe, ki vodi, koordinira in nadzira celoten proces, delovanje in aktivnosti.
 Mobirise

KLINIKA TEAM11

V okviru Klinike TEAM11 pozornost posvečamo preventivnim ukrepom in ustrezni diagnostiki za preprečevanje bolezni in poškodb, predvsem pa z inovativnimI pristopi celostno obravnavamo človeka, kar pomaga pri premagovanju samega sebe.


Mobirise

ŠPORT TEAM11

V okviru vertikale ŠPORT, zainteresiranim nudimo možnosti sodelovanja v različnih oblikah in obsegu, vse odvisno od prepoznanih potreb posameznika. Sodelujemo z najboljšimi slovenskimi in  svetovnimi športniki v panogah, katerih seznam se vseskozi dopolnjuje.

Mobirise

IZOBRAŽEVANJE TEAM11

V okviru vertikale IZOBRAŽEVANJE se ponašamo z mednarodno akreditacijo, ki nam omogoča samostojno izvajanje certificiranih izobraževanj in specialističnega študija iz vsebin, ki pomagajo pri doseganju najboljših rezultatov tako športnikom, trenerjem kot drugim zainteresiranim, ki si želijo pridobiti nova znanja.